Nyheter

Presentation av Jenny Magnusson

Publicerat: 15 september, 2022
Jenny Magnusson IMH FINANS

Presentation av Jenny Magnusson

Publicerad 15 september, 2022

Möt Jenny Magnusson, ny kreditanalytiker på IMH

Hej Jenny och välkommen till IMH Finans! Berätta lite om dig själv.

Jag är uppvuxen i Gävle och efter grundskola och gymnasium gick jag på Högskolan i Gävle där jag tog civilekonomexamen 2011. Vid sidan av mina studier jobbade jag halvtid på Swedbank. Efter examen började jag på Danske Bank i Gävle. Därefter flyttade vi till Göteborg och jag jobbade internt i banken i ett drygt år mot olika myndigheter. Därefter ville hela familjen till Stockholm. Jag inledde mitt arbete på Danske Bank i Stockholm med att jobba mot privatkunder, men sedan 2016 har jag jobbat med företagsrådgivning. Jag trivs med mycket kundkontakt och att få hjälpa bolag genom olika faser i deras utveckling med rådgivning och finansiering. Så de senaste 12 åren har jag varit hos samma arbetsgivare alltså. Jag bor med min familj, man och tre barn, på Ekerö strax utanför Stockholm.

Vad gjorde att du lämnade bankvärlden efter så pass lång tid?

Jag har jobbat länge inom banksektorn och har trivts jättebra men samtidigt känt att det vore roligt och utmanande att prova på något annat. Att få komma till ett växande företag som IMH känns därför som en rolig utmaning. Jag hoppas jag kan vara med och bidra till en bra utveckling på bolaget.

Vad kommer din roll vara på IMH?

Jag är anställd som kreditanalytiker. Jag hoppas jag kan ta med mig en del från min tid på banken och även lära mig mycket nytt. Jag tycker det är otroligt roligt att träffa och ha kontakt med kunder. Jag gillar att knyta nya kontakter och hjälpa kunderna i deras investeringar. Min erfarenhet är att inget ärende är det andra likt och jag drivs av att snabbt hitta lösningar som blir bra för kunden och för oss.

Vad är dina fritidsintressen?

Med tre små barn så spenderas den största tiden med familjen helt klart. Jag är före detta fotbollsspelare så det har blivit mycket fotboll med barnen. Annars tycker jag om att vara mycket utomhus oavsett årstid och just nu pågår projektet att fixa trädgården. Utöver fritidsintressena hemma så älskar jag värme och därför tycker jag att resa är det bästa som finns.

Har du något drömresmål som du ännu inte varit på?

Det finns många men absolut Maldiverna!

Vad ser du mest fram emot mest nu när du ansluter till IMH?

Jag tycker det ska bli spännande att jobba i ett ägarlett bolag som är under tillväxt. Jag ser fram emot att lära känna hela gänget och få vara med och bidra till bolagets framgångar. Det ska bli roligt att jobba i ett bolag som är snabba i sina beslut och där viljan att göra affärer är stor. Kreditanalys och rådgivning är otroligt viktigt och jag ser fram emot att utvecklas både som person och i min roll hos IMH.

 

Välkommen att kontakta oss om ditt företag behöver hjälp med finansiering. Läs mer här om vilka typ av lån vi kan erbjuda.

Jenny Magnusson IMH FINANS
IMH Finans logo
IMH Finans key

Kontakta oss

IMH Finans logo
IMH Finans logo

Låneansökan

Fyll i och skicka in ansökan så går våra medarbetare igenom den direkt och återkopplar till dig inom kort med hur vi kan gå vidare.

Ring upp mig

Skicka oss ditt nummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.