Företagslån

Finansiera ditt företags tillväxt genom att frigöra bundet kapital. Vi erbjuder och beviljar snabba och effektiva företagslån genom pantsättning av egendom

Förverkliga din affärsmöjlighet tillsammans med IMH

Vi hjälper små och medelstora företag att växa genom snabba lån med bra säkerheter. Genom pantsättning av tomter, kommersiella- samt privata fastigheter skapas möjligheten att bevilja lån där det annars inte hade gått eller tagit för lång tid. Korta löptider är inget problem och vi är vana att bistå vid många olika typer av projekt.

Vi förstår hur det är att vara företagare och att behov av snabbt likviditetstillskott kan vara skillnaden mellan att göra en bra affär eller behöva helt avstå från affären.

Goda relationer, flexibilitet och engagemang är viktigt för oss då vi förstår att ingen situation är den andra lik. Som entreprenörer arbetar vi snabbt och kan normalt gå från ansökan till utbetalning inom bara några dagar. Vi går alltid den extra milen för att kunna erbjuda en smidig och enkel transaktion med flexibla löptider.

Vi kräver alltid borgen från företagets ägare och att ägarna har en sund affärsmodell och bakgrund. För att påbörja en diskussion med oss, ring oss direkt eller fyll i vår låneansökan för nytt lån så återkommer vi inom kort med hur vi kan gå vidare.

IMH Finans logo
IMH Finans key

Vanliga typer av lån

IMH Finans logo

Investera i ditt företags utveckling

Kontakta oss

IMH Finans logo
IMH Finans logo

Låneansökan

Fyll i och skicka in ansökan så går våra medarbetare igenom den direkt och återkopplar till dig inom kort med hur vi kan gå vidare.

Ring upp mig

Skicka oss ditt nummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.