Företagslån

Specialkrediter

Ibland kan specifika lånebehov uppstå. Vi ser gärna över hur vi kan hjälpa dig med ditt.

Hjälp för din unika situation

Som entreprenörer vet vi att ingen situation eller bolagsstruktur är den andre lik. Hör av dig till oss och berätta din utmaning så ser vi över hur vi kan vara till hjälp i just ditt fall.

Goda relationer, flexibilitet och engagemang är viktigt för oss då vi förstår att ingen situation är den andra lik. Som entreprenörer arbetar vi snabbt och kan normalt gå från ansökan till utbetalning inom bara några dagar. Vi går alltid den extra milen för att kunna erbjuda en smidig och enkel transaktion med flexibla löptider.

Vi kräver alltid borgen från företagets ägare och att ägarna har en sund affärsmodell och bakgrund. För att påbörja en diskussion med oss, ring oss direkt eller fyll i vår låneansökan för nytt lån så återkommer vi inom kort med hur vi kan gå vidare.

Specialkrediter

Typisk scenario

Vi har exempelvis varit behjälpliga med att finansiera köp av onoterade aktier inför en förestående börsnotering. Kunden behöver medel för att kunna genomföra någon form av investering och de ställer privata/bolagets fastigheter i pant.

Vidare har vi hjälpt till med finansiering vid delägares utköp av andra delägare i fåmansbolag. Detta kan ske genom lån till delägares bolag för att finansiera ett utköp.

I vissa fall har låntagaren inte några realsäkerheter eller kassaflöde och det finns därför begränsade möjligheter att uppta lån. IMH genomlyser hela låntagarens koncern och privata tillgångar och i många fall kan medel lösgöras genom att lån lämnas till koncernbolag (med tillgångar), varefter låntagaren internt slussar medel till det bolag inom koncernen som behöver de likvida medlen.

Specialkrediter

Vad krävs för att få låna?

IMH Finans logo

Specialkrediter

Kontakta oss

IMH Finans logo
IMH Finans logo

Låneansökan

Fyll i och skicka in ansökan så går våra medarbetare igenom den direkt och återkopplar till dig inom kort med hur vi kan gå vidare.

Ring upp mig

Skicka oss ditt nummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.