Företagslån

Brygglån

Vi hjälper dig snabbt med ett lån som är kortfristigt i väntan på att en fast finansiering har kommit på plats.

Kortfristigt lån i väntan på slutfinansiering

I situationer där en finansieringslösning är löst på längre sikt, men tiden inte finns att invänta den innan affären eller tillträdet måste ske. Där kan vi ställa upp med ett kortfristigt lån till dess att likvider eller lån är på plats.

Vi hjälper även till med brygglån inför slutfinansiering när det exempelvis behövs medel för att slutföra en byggnation. Det kan då vara exempelvis 1-3 månader till dess att slutbesked erhålls och en slutfinansiering hos seniorbank kan genomföras.

Goda relationer, flexibilitet och engagemang är viktigt för oss då vi förstår att ingen situation är den andra lik. Som entreprenörer arbetar vi snabbt och kan normalt gå från ansökan till utbetalning inom bara några dagar. Vi går alltid den extra milen för att kunna erbjuda en smidig och enkel transaktion med flexibla löptider.

Vi kräver alltid borgen från företagets ägare och att ägarna har en sund affärsmodell och bakgrund. För att påbörja en diskussion med oss, ring oss direkt eller fyll i vår låneansökan för nytt lån så återkommer vi inom kort med hur vi kan gå vidare.

Brygglån

Typisk scenario

En kund står inför en möjlig fastighetsaffär. En etablerad bankkontakt finns där kunden kommer att få en slutfinansiering – men banken hinner inte med att processa kreditansökan tillräckligt snabbt för att kunden ska kunna genomföra tillträdet i fastighetsaffären. Vi kan då vara behjälpliga med ett lån som efter 2-4 månader tas över av en seniorbank.

Brygglån

Vad krävs för att få låna?

IMH Finans logo

Brygglån

Kontakta oss

IMH Finans logo
IMH Finans logo

Låneansökan

Fyll i och skicka in ansökan så går våra medarbetare igenom den direkt och återkopplar till dig inom kort med hur vi kan gå vidare.

Ring upp mig

Skicka oss ditt nummer så ringer vi upp dig så snart vi kan.